over ons

WooonZe is een familiebedrijf die al jaren ervaring heeft in de meubelbranche. Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment meubels. Wij werken uitsluitend met betrouwbare  meubelfabrikanten om onze klanten hoge kwaliteit te leveren. Behalve meubels kunt u ook terecht bij Wooonze voor vloeren, vitrage, verlichting en accessoires. Voor elk budget 100% slagingskans!

WooonZe beschikt over een sfeervolle showroom. In onze showroom kunt u diverse woonstijlen vinden. Komt u er niet uit? Wij geven u graag persoonlijk advies en het is mogelijk dat wij bij u thuis langskomen voor vrijblijvend interieur advies. Persoonlijke service staat bij Wooonze voorop. Ervaar zelf het thuisgevoel in onze meubelzaak.

experts voor interieur

Door het grote assortiment van WooonZe is er altijd wel iets wat bij u past. Kom langs met uw ideeen, plannen of concepten. Een van onze interieur experts zal er zijn om er met u over te brainstormen. Laten we er samen over praten en er iets van maken wat echt bij u past. WooonZe bied persoonlijke service en advies voor klanten, zo zult u altijd tevreden naar huis gaan.

WooonZe

Ercan Sancar
Founder 

contact ons

Woonboulevard 38
7606 JA Almelo

T 0546 123456
E info@wooonze.nl

sociale media

Instagram
Facebook
Email